Sprekend verleden bovenbouw 5de druk

Omslag SvBB v hb 9789057308222 3dfDe 5de druk van Sprekend verleden bovenbouw is ontwikkeld voordat de Historische Contexten er waren. Deze druk is toegespitst op het volledige examenprogramma.
Sprekend verleden bovenbouw bestaat uit een Handboek, een Activiteitenboek en SV-Digitaal (downloads en interactieve opdrachten via een weblicentie). Als tool voor de docent is SV-Digibord beschikbaar.

Scholen die (nog) niet willen of kunnen overgaan tot invoering van de 6de druk van Sprekend verleden bovenbouw met Omslag SvBB h hb 9789057308161 3dfHistorische Contexten kunnen van de 5de druk gebruik blijven maken, in combinatie met het Examenkatern met Historische Contexten van WalburgPers Educatief havo of vwo
Meer informatie vindt u in de folder van de 5de druk van Sprekend verleden bovenbouw.

De Examenkaternen met Historische Contexten havo en vwo van WalburgPers Educatief die naast iedere methode kunnen worden gebruikt, blijven gewoon bestelbaar en zullen uiteraard bij wijzigingen van de overheid weer worden aangepast zoals u van ons gewend bent.

Vraag nu hier uw beoordelingsexemplaren aan.

Wilt u meer weten of hebt u interesse in een informatie gesprek bij u op school, neemt u dan contact op via 0575-519952 of stuur een e-mail